Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as Coach #ONLINE

Puterea cuvintelor. Cum îți faci copilul să învețe din plăcere

19 martie 2021, ora 17:00

Nu-i place școala, nu are chef să învețe, nu-și face temele, nu îl atrage nicio materie, scrie urât, nu e atent(ă), nu e deranjat(ă) de notele mici, chiulește, nu e activ la ore… și lista poate continua pe câteva paragrafe. Fie că ești dascăl sau părinte în viața copilului, te poți lovi deseori de aceste probleme în interacțiunea cu școala. Ai încercat toate metodele, ai aplicat toate teoriile și nimic nu funcționează… ÎNCĂ. Pentru că ai nevoie de o înțelegere individuală a mecanismelor de motivare a copilului, de instrumente de comunicare și relaționare care să deblocheze refuzul și care să construiască interesul.

Participare GRATUITĂ

Plăcerea de a învăța

Vino vineri, 19 martie 2021, la evenimentul gratuit marca Parent as Coach pentru a descoperi cum poți susține procesul de învățare al copilului, în funcție de modul unic în care creierul lui funcționează.

Parent as Coach nu îți spune „ce” să faci, ci îți arată „cum” să faci, în asa fel încât să acționezi în acord cu nevoile copilului tău și cu ceea ce tu poți face pentru relația și comunicarea dintre voi.

Îți punem la dispoziție instrumente împrumutate din coaching, simple, la îndemână, pe care le poți aplica în primul rând cu tine, așa încât să îți identifici resursele proprii, să înțelegi mecanismele din spatele acțiunilor copilului tău și să găsești soluția voastră unică de a trece împreună cu bine prin momentele negative.

Trainerul vostru:

Raluca Gabriela Tătaru

Raluca este coach Erickson și trainer acreditat Parent as Coach la școala Erickson Coaching International. Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie și peste 17 ani de experiență în HR și consultanță.

„Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare.”