Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as coach #ONLINE:

Crizele de furie ale copiilor

Gestionarea prin joacă și înțelegerea emoțiilor

5 februarie, ora 17:00

Crizele de furie pot fi de multe ori greu de înțeles pentru noi, adulții, dar oare ce înseamnă ele pentru copiii noștri? Unii le pot cataloga drept „mofturi” și ignoră ceea ce pare a fi un alint sau un mod subtil de a căuta atenția adulților din jur, dar oare chiar așa să fie?

Până pe 20 ianuarie prețul biletului este de 150 de lei

Înscrie-te gratuit la evenimentul nostru

Află care sunt cauzele și cum poți gestiona crizele de furie ale copiilor: cum putem alunga anxietatea, teama de eșec, senzația de izolare sau neputința pe care o resimt.

Odată ce înțelegem mecanismul din spatele unei crize, ne va fi mult mai simplu să reacționăm și să transpunem descărcarea emoțională a copilului în joacă.

Crizele de furie (cunoscute de noi și sub denumirea în limba engleză de „tantrum”) încep să se manifeste de regulă în jurul vârstei de 2 ani, atunci când copilul începe să înțeleagă mult mai bine mediul înconjurător și este curios să exploreze cât mai mult, încercând totodată să își câștige autonomia.

Fii adultul cu resurse de coaching de care are nevoie copilul tău!

Exersează tehnici și metode de gestionare a emoțiilor, într-o sesiune de coaching de două ore, pentru a învăța cum să reacționezi și să gestionezi trăirile copilului tău.

Toate întâlnirile noastre sunt facilitate de traineri certificați Erickson și tratează subiecte de interes care te ajută să înțelegi comportamentele și activitățile care n-ar trebui să lipsească din dezvoltarea copilului tău.

Cursul nostru se bazează pe informații științifice din zona neuroștiinței și oferă o perspectivă de ansamblu asupra tehnicilor de coaching și parenting formulate specific pentru fiecare părinte.

Trainerul vostru:

Raluca Gabriela Tătaru

Raluca este coach Erickson și trainer acreditat Parent as Coach la școala Erickson Coaching International. Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie și peste 17 ani de experiență în HR și consultanță.

„Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare.”