Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as coach #ONLINE:

Adaptarea copiilor la grădiniță

9 octombrie, ora 17:00

Indiferent cât de agitată poate fi viața noastră, vom găsi timp să le fim alături copiilor noștri în perioada de adaptare la grădiniță, atunci când se familiarizează cu un nou mediu, cu alți copii, alți adulți.

Participare gratuită

Adaptarea la viața în colectivitate nu este un proces doar pentru copil, ci și pentru tine, ca părinte.

Așa că am creat special pentru tine un curs dedicat adaptării la grădiniță, cu metode de coaching prin care exersezi:

  • cum poți aborda orice situație de stres adusă de noua etapă din viața voastră;
  • care sunt punctele cheie pe care ar trebui să le dezvolți în relația cu copilul tău.

Înscrie-te gratuit la eveniment și află de ce sunt importante tonul vocii tale, ascultarea și autenticitatea, cum poți grație lor să devii cea mai bună versiune a ta, pentru nevoile și dezvoltarea copilului tău!

Toate întâlnirile noastre sunt facilitate de traineri certificați Erickson și tratează subiecte de interes care te ajută să înțelegi comportamentele și activitățile necesare în creșterea copiilor noștri.

Întregul curs se bazează pe informații științifice din zona neuroștiinței, oferind o perspectivă de ansamblu asupra tehnicilor de coaching și parenting formulate specific pentru fiecare părinte

Trainerul vostru:

Raluca Gabriela Tătaru

Raluca este coach Erickson și trainer acreditat Parent as Coach la școala Erickson Coaching International. Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie și peste 17 ani de experiență în HR și consultanță.

„Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare.”