Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as Coach #ONLINE

Instrucțiuni de supraviețuire pentru părinții de adolescenți

Durată: 2 Ore

Vârstă: 11+ Ani

Dată: 23 Aprilie

Oră: 17 – 19

Preț: 80 Lei

Durată: 2 Ore

Vârstă: 11+ Ani

Dată: 23 Aprilie

Oră: 17 – 19

Preț: 80 Lei

Cum pot fi adolescenții atât de inteligenți, însă în același timp imprudenți și iresponsabili? 

Cercetătorii de la Universitatea Harvard confirmă: „Creierul adolescent nu este doar un creier adult cu mai puțină experiență”, spune Frances E. Jensen, profesor de neurologie. „Creierul unui adolescent este în cea mai frumoasă formă a sa – dar este într-un moment paradoxal de dezvoltare. Adolescenții sunt ființe cu mintea foarte ascuțită, dar nu știu foarte sigur ce să facă cu ea.”

 

Despre cum ne putem ajusta comunicarea, relaționarea și reacțiile în raport cu adolescenții, pentru a-i susține în mod constructiv în această perioadă de dezvoltare, vorbim în evenimentul Parent as Coach din 23 aprilie – Instrucțiuni de supraviețuire pentru părinții de adolescenți. Punem la dispoziție informații neuroștiințifice și instrumente concrete, împrumutate din coachingul pentru adulți, menite să devină ajutor real pentru părinți. Pe parcursul celor doua ore, vom vorbi despre: 

 

 

  • Chimia creierului la adolescenți
  • Specificul etapei de dezvoltare neurologica între 14 și 18 ani
  • Cei 4 piloni ai dezvoltării umane
  • Angoasele adolescentilor
  • Anxietățile părinților și felul în care se traduc ele în relaționarea cu adolescenții

 

 

Trainerul vostru:

Raluca Tătaru

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie. În cei peste 17 ani de experiență în HR, am experimentat atât roluri de management de echipă, cât și o arie largă de procese, inclusive în zona de recrutare, pentru mai bine de 15 industrii. 

 

Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. 

 

În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Cele mai grele întrebări din experiența asta își au răspunsul în copiii noștri. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare. De aceea cred cu toată convingerea în rezultatele programului Parent as Coach.