Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as Coach #ONLINE

Nu știu! Nu pot! Nu vreau!

Cum ajutăm copiii să depașească neputința.

Durată: 2 Ore

Vârstă: 4-10 Ani

Dată: 16 Aprilie

Oră: 17 – 19

Preț: 50 Lei

Durată: 2 Ore

Vârstă: 4-10 Ani

Dată: 16 Aprilie

Oră: 17 – 19

Preț: 50 Lei

Contextul ultimului an ne-a oferit, mai mult ca oricând, situații în care învățarea, sub diversele ei forme – adaptare, cunoaștere, dezvoltare, schimbare – a devenit inevitabilă. Acest lucru este valabil nu doar pentru noi adulții, ci și pentru copiii noștri, aflați permanent într-un proces de învățare.

Pe 16 aprilie, în cadrul evenimentului Nu știu! Nu pot! Nu vreau!, vom discuta despre cum îi ajutăm pe copiii din viața noastră, din rolul nostru de părinte, bunic, pedagog sau bonă, să depășească frustrarea, neputința și dorința de a renunța într-un proces de învățare. Avem la dispoziție instrumente concrete, împrumutate din coachingul pentru adulți, menite să susțină copilul în demersurile de dezvoltare. Pe parcursul celor doua ore, vom vorbi despre:

  • Rolul de coach al adultului din viața copilului
  • Cele 4 etape ale autonomiei
  • Pașii către obținerea competenței
  • Stadiile învățării
  • Nivelurile logice în învățare

Trainerul vostru:

Alina Costescu

Parent as Coach este pentru mine cea mai bună cale pentru a ne dezvolta pentru copiii noștri și pentru a ajuta comunități întregi în schimbarea paradigmei creșterii noii generații. Pentru că educația este atât de importantă pentru mine, mi-am dorit foarte mult să aducem în România școala de coaching Erickson Coaching International, lucru pe care l-am și reușit în 2016.

 

De atunci, punem la dispoziție programe deschise și “in-house” de coaching cu certificare ICF și am extins portofoliul cu programele “Parent as Coach” și “Educator as Coach”.

 

În special ultimele două îmi aduc foarte multă bucurie; pe de-o parte, din postura de trainer, lucrând cot la cot cu părinți și educatori pentru a înțelege și aplica instrumente de coaching în lucrul cu copiii noștri, dar și pentru că astfel mă reîntorc la prima iubire – lucrul cu și pentru copii.