Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as Coach #ONLINE

Limite versus frici: cum creștem copii echilibrați

21 ianuarie 2021, ora 17:00

Venim cu un nou curs dedicat vouă, adulții care vă doriți să aveți un impact pozitiv asupra creșterii și autonomiei copiilor! Exersăm împreună, de-a lungul a două ore, metode, abordări și instrumente adaptate din coaching, cu scopul de a susține relaționarea și comunicarea în contextul fricilor pe care le manifestăm adesea fără să ne dăm seama de impactul pe care îl putem avea asupra relației cu copilul.

Participare GRATUITĂ

Limite vs frici. Cum crestem copii echilibrati

Vino alături de noi joi, 21 ianuarie 2021, ora 17:00, și află cum putem gestiona starea de siguranță a copiilor și propriile frici în relația noastră cu ei!

Parent as Coach nu îți spune „ce” să faci, ci îți arată „cum” să faci, în asa fel încât să acționezi în acord cu nevoile copilului tău și cu ceea ce tu poți face pentru relația și comunicarea dintre voi.

Toate întâlnirile noastre sunt facilitate de traineri certificați Erickson și tratează subiecte de interes care te ajută să înțelegi comportamentele și activitățile necesare în creșterea copiilor noștri. Întregul curs se bazează pe informații științifice din zona neuroștiinței, oferind o perspectivă de ansamblu asupra tehnicilor de coaching și parenting formulate specific pentru fiecare părinte.

Trainerul vostru:

Raluca Gabriela Tătaru

Raluca este coach Erickson și trainer acreditat Parent as Coach la școala Erickson Coaching International. Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie și peste 17 ani de experiență în HR și consultanță.

„Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare.”