Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Trainerii Parent as Coach

Raluca Tataru
Raluca Tătaru

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie. În cei peste 17 ani de experiență în HR, am experimentat atât roluri de management de echipă, cât și o arie largă de procese, inclusive în zona de recrutare, pentru mai bine de 15 industrii.

Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Cele mai grele întrebări din experiența asta își au răspunsul în copiii noștri. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare. De aceea cred cu toată convingerea în rezultatele programului Parent as Coach.

Oana Botolan Datki
Oana Botolan Datki

Meseria de dascăl, mereu prezentă în familia mea, mi-este atât de aproape de suflet, încât orice efort voi putea depune pentru oamenii care o practică sau pentru copii este o enormă bucurie. Experiența de mamă întregește această bucurie, mă motivează și mă inspiră în fiecare zi.

Lucrez în antreprenoriat și consultanță HR de peste 15 ani, însă printre primele mele joburi – și în mod cert de departe cel mai frumos și pentru sufletul meu – a fost cel de profesor de limba engleză. Anii petrecuți printre copii au dus în mod natural către două lucruri: plăcerea de a lucra cu și pentru oameni și dorința de a fi parte din experiența și procesul lor de învățare.

Alina Costescu
Alina Costescu

Parent as Coach este pentru mine cea mai bună cale pentru a ne dezvolta pentru copiii noștri și pentru a ajuta comunități întregi în schimbarea paradigmei creșterii noii generații. Pentru că educația este atât de importantă pentru mine, mi-am dorit foarte mult să aducem în România școala de coaching Erickson Coaching International, lucru pe care l-am și reușit în 2016.

De atunci, punem la dispoziție programe deschise și “in-house” de coaching cu certificare ICF și am extins portofoliul cu programele “Parent as Coach” și “Educator as Coach”.

În special ultimele două îmi aduc foarte multă bucurie; pe de-o parte, din postura de trainer, lucrând cot la cot cu părinți și educatori pentru a înțelege și aplica instrumente de coaching în lucrul cu copiii noștri, dar și pentru că astfel mă reîntorc la prima iubire – lucrul cu și pentru copii.

Motto-ul nostru:

Schimbi lumea începând cu o conversație

Contact

[email protected]
+40 31 425 68 52