Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as Coach #ONLINE:

Cursul complet pentru adulți în beneficiul copiilor

6-7 și 13-14 martie 2021

Înscrie-te în programul online Parent as Coach și vei avea ocazia să înveți pe lângă modele de parenting, cum să devii coach pentru propriul copil.

Construiește o relație puternică și în continuă dezvoltare cu copilul tău. Vei practica tehnici personalizate pe programul și resursele tale, astfel încât să devii #Supereroul micuțului tău.

Cursul complet Parent as Coach #Online este dedicat oricărui adult care vrea să aibă o influență pozitivă asupra creșterii și autonomiei copilului său. Exersăm împreună, de-a lungul a patru sesiuni online (timp de 3h și 30m), metode, abordări și instrumente adaptate din coaching, cu scopul de a susține relaționarea, comunicarea,învățarea activă și sprijinul pentru copil.

Ziua 1

 Creierul și cei patru piloni ai dezvoltării

● Conexiune versus autenticitate

● Jocul fizic

● Comunicare de tip coaching

Ziua 2

● Abordarea de coach a părintelui

● Rolurile părintelui în învățare

● Cum reacționează creierul la învățare

● Tipuri de întrebări care susțin dezvoltarea

Ziua 3

● Tipuri de ascultare în conversații

● Nivelurile logice și rolul lor în interacțiuni

● Storytelling

Ziua 4

● Eșec versus feedback

● Construirea obiceiurilor sănătoase

● Principiile Erickson și abordarea de coach

● Sistemele din jurul copilului

Trainerul vostru:

Oana Botolan
Oana este coach Erickson și trainer acreditat Parent as Coach la școala Erickson Coaching International. Lucrează în antreprenoriat și consultanță HR de peste 15 ani, însă printre primele ei joburi – și în mod cert de departe cel mai frumos – a fost cel de profesor de limba engleză.
 
Anii petrecuți printre copii au dus în mod natural către două lucruri: plăcerea de a lucra cu și pentru oameni și dorința de a fi parte din experiența și procesul lor de învățare.

Taxa de participare: 750 RON

15% discount la înscrierea a două persoane