Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as Coach #ONLINE

Când teoriile de parenting nu mai funcționează

5 februarie 2021, ora 17:00

Ai citit cărți, ai verificat studii, ai aplicat teorii și totuși nimic nu mai funcționează! Copilul tău nu mai seamănă cu cel pe care-l cunoscusei, iar lucrurile par să se complice de la o zi la alta. Ai putea continua cu alte și alte teorii de parenting… sau ai putea să te oprești. Și să respiri. Și să te înscrii la următorul eveniment din 5 februarie. Ca să afli concret de ce copilul nu ascultă, nu răspunde, nu vrea și nu poate.

Preț: 180 de lei. Reducere Early Bird până pe 5 ianuarie: 150 de lei

Vino alături de noi vineri, 5 februarie 2021, ora 17:00, și găsești răspunsuri reale la fiecare blocaj din relația și comunicarea cu el!

Parent as Coach nu aplică rețete valabile pentru toți copiii și părinții; oferă instrumente împrumutate din coaching, simple, la îndemână, pe care le poți aplica atât cu copilul tău, cât și cu tine și cu partenerul de parenting.

Nu îți spunem „ce”, ci „de ce”, explicând modalități de conectare în ceea ce te privește pe tine și pe cei din jur, pentru a descoperi tu resursele tale, mecanismele copilului și solutiile voastre unice.

Te așteptăm la noul nostru curs!

Trainerul vostru:

Raluca Gabriela Tătaru

Raluca este coach Erickson și trainer acreditat Parent as Coach la școala Erickson Coaching International. Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie și peste 17 ani de experiență în HR și consultanță.

„Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare.”

Profită de reducerea de Early Bird până pe 5 Ianuarie și plătești doar 150 de lei