Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Blogul Parent as Coach

Familia la final de 2020: Adevărata conectare de sărbători

Este deja decembrie și este probabil primul an în care, la capătul lui, nu este necesar niciun bilanț, nu vom face retrospective, nu vom căuta concluzii despre cum au fost ultimele 12 luni. Sărbătorile ne găsesc diferiți: fie cu un grad de oboseală și încărcare emoțională mult mai mare decât altădată, fie cu nevoia reală de ne conecta cu ceilalți, de a petrece timp împreună, de a ne bucura de prezența celor din jur. În familie, este nevoia de a valorifica vacanța aceasta cu totul specială, mai ales că, cel mai probabil, o petrecem acasă.

Coaching în familie – moft sau nevoie?

Ce înseamnă coachingul în familie? De ce este important să parcurgi un astfel de proces? De ce aducem și multiplicăm programele noastre în tot mai multe perspective ale vieții de familie aici, la Parent as Coach – după cum poți vedea în calendarul nostru? Vorbim astăzi despre resursele personale descoperite pentru tine și pentru cei din jurul tău, despre adaptare, creștere, echilibru.

„Profesorul Coach”, un nou program derulat de trainerii Parent as Coach. Schimbăm paradigma de predare a profesorilor și creștem motivația elevilor

Asociația Strategy in Motion, „părintele” programului Parent as Coach, derulează din această toamnă programul „Profesor Coach”, pentru 150 de cadre didactice din Covasna, Harghita și Mureș. Misiunea noastră: să aducem schimbări în societate prin intermediul copiilor – pentru care o schimbare a modului de a relaționa, folosind o abordare de tip coaching pentru tot ce ține de învățare, declanșează potențialul și duce la schimbări pozitive majore.

Schimbări emoționale după naștere și intimitatea în relația de cuplu

Cum se schimbă dinamica relației de cuplu odată cu venirea pe lume a copilului și cum putem gestiona schimbările ce apar în familie? Raluca Gabriela Tătaru, trainer Parent as Coach, ne dă repere într-un nou articol-ghid, abordând tema din patru perspective.

Primul clopoțel „altfel”. Cum începem școala responsabil, cu stres minim

Toamna asta avem de pus în ghiozdanele copiilor noștri, pe lângă penare, caiete și alte rechizite, și un bagaj emoțional pozitiv și responsabilitate sporită pentru sănătatea lor. Primul pas: să avem noi înșine stabilitate emoțională pentru a-i putea echipa și pe ei.

Evaluare Națională 2020: Un copil din trei are eșec școlar

– de echipa Parent as Coach Mircea Miclea, pentru Edupedu: „Practic, unul din trei copii absolvenți de clasa a VIII-a nu a satisfăcut cerințele minime ale programei, deci unul din […]