Despre noi

Programul Parent as Coach oferă tehnici simple și puternice care îți permit să construiești o relație puternică, respectuoasă și iubitoare cu copilul tău.

Contact
Telefon: +40 31 425 68 52 Calea Griviței nr. 8-10, etaj 1, București
Social:

Parent as Coach #ONLINE

Anger Management pentru noi, părinții

19 februarie 2021, ora 17:00

Îți pierzi și tu răbdarea uneori. Ai vrea să țipi, uneori poate chiar o faci, îți explodează capul, strângi din dinți, îți imaginezi cum te descarci lovind un perete, în jurul tău e haos și copilul încă nu s-a liniștit. Ce ar fi acum mai inutil decât să îți spună cineva „calmează-te”? O teorie de parenting. Și toate cărțile citite. Ce te-ar ajuta însă CU ADEVĂRAT? Te=ar ajuta să descoperi ce este în puterea ta, te-ar ajuta să îți cunoști copilul și propriile tale resurse și să acționezi în funcție de toate astea!

Participare GRATUITĂ

Anger Management pentru noi, părinții

Vino alături de noi vineri, 19 februarie 2021, ora 17:00, și găsești răspunsuri reale la fiecare blocaj din relația și comunicarea cu copiii!

Parent as Coach nu îți spune „ce” să faci, ci îți arată „cum” să faci, în asa fel încât să acționezi în acord cu nevoile copilului tău și cu ceea ce tu poți face pentru relația și comunicarea dintre voi.

Îți punem la dispoziție instrumente împrumutate din coaching, simple, la îndemână, pe care le poți aplica în primul rând cu tine, așa încât să îți identifici resursele proprii, să înțelegi mecanismele din spatele acțiunilor copilului tău și să găsești soluția voastră unică de a trece împreună cu bine prin momentele negative.

Trainerul vostru:

Raluca Gabriela Tătaru

Raluca este coach Erickson și trainer acreditat Parent as Coach la școala Erickson Coaching International. Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, cu un master în Psihodiagnostic și Psihoterapie și peste 17 ani de experiență în HR și consultanță.

„Pentru orice rol există o fișă de post, un proces în care cineva îți spune dacă te potrivești sau nu, apoi un program de orientare, chiar și o perioadă de probă, pe parcursul căreia te poți răzgândi, poți greși sau ai încă timp să înveți. În rolul de părinte, singurul mod în care înveți real este relaționând cu propriul copil. Într-o lume atât de complicată, în care orice rol social este dificil de îndeplinit, relaționarea cu oamenii mici poate fi, pentru cei mari, absolut revelatoare.”